Onze kamers

Alle kamers zijn rookvrij. De meeste kamers hebben een parkeerplaats voor de deur. Ideaal om in en uit te laden van koffers. Een 15 tal kamers beschikken over een balcon. Alle kamers hebben een douche-badcombinatie, wastafel, een toilet en een haardroger. Verder is de kamer uitgerust met bureau, telefoon, tv, en een passpiegel. Alle kamers zijn voorzien van draadloosinternet. Wi-FI is gratis te verkrijgen.

 

Boek uw verblijf hier !

Onze arrangementen

De lente is een periode om er heerlijk tussenuit te gaan. De zon schijnt, bloemen bloeien, broedende vogels, frisse lucht, vrolijke gezichten ... Van der Valk Hotel Dennenhof biedt diverse aantrekkelijke arrangementen om het u compleet naar de zin te maken.

 

Zoek het arrangement dat bij u past en ontdek het prachtige landschap van Vlaanderen vanuit ons hotel restaurant bij Brasschaat. U bent bij ons van harte welkom.

 

Bekijk hier alle arrangementen!

Feesten in stijl

Tijdens de receptie schenken we Cava Palau en vruchtensap.
Op aanvraag kunnen ook tapbier, rode en witte wijn geschonken worden. Ook kunnen wij op aanvraag de oesterman reserveren. Deze presenteert dan de oesters in de zaal met bijhorend garnituur. In de zaal steekt deze ambachtsman de oesters op vakkundige en plezierige wijze de oesters open voor uw gasten.

 

Hier vindt u alle informatie terug!

Sfeervol vergaderen

In de onderstaande vergaderarrangementen bij Van der Valk Hotel Dennenhof hebben wij voor u een idee geschetst om een bijeenkomst, training of vergadering in de omgeving van Brasschaat te organiseren.

Combineer met maatwerk

Naast deze arrangementen zijn er natuurlijk vele varianten in overleg mogelijk, aangepast aan uw speciale wensen. Tevens is het mogelijk om bij meerdaagse congressen de arrangementen te combineren. Bij wet is het ons niet toegestaan zalen te verhuren voor verkoop aan particulieren.

Hier vindt u alle informatie terug!

Reserveer een vergaderzaal

Neem contact op met onze zaalmanager. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw vergadering. U bent bij ons van harte welkom.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 

Onze faciliteiten

 

  • Gratis en ruime parkeergelegenheid
  • Wasservice
  • Gratis WI-FI
  • Meertalige medewerkers (Duits, Engels, Frans, Nederlands)
  • Midweek vroeg ontbijt (6.30 uur.) Op aanvraag kan ook vanaf 06.00 uur ontbijt gereserveerd worden.

 

 Bereken route